REFERENCIÁK

Kiemelt munkáink

Ferencvárosi óvoda vízvezeték ásás

Ferencvárosban egy óvodában vízvezeték-rendszer miatti ásási munkálatokat végeztünk, gondosan elhatárolva a területet a gyermekek és az ott dolgozók védelme érdekében. A pormentes munkavégzést és az SOS határidőt betartva sikeresen teljesítettük a feladatot, a jövőben is számíthatnak ránk.

Csepel tereprendezés

Csepelen egy ház melletti és hátsó részének tereprendezését végeztük el, ügyelve a precíz és esztétikus kivitelezésre. A megrendelő elégedettsége tükrözte a csapatunk magas színvonalú munkáját és gyorsaságát.

Töröbálint házalap ásás

Törökbálinton egy családi ház alapásását végeztük, ahol a geodéziai felmérés alapján precízen kijelöltük és kiástuk a ház alapját, szigorúan ügyelve a megfelelő méretekre. A pontos és gondos munkánknak köszönhetően a projekt zavartalanul haladt előre.

Budafok Kocsola út földmunka

A Multi-AGT Kft. Budafokon, a Kocsola úton végzett földmunkálatokat két épületes társasház telkén. A projekt során sikeresen elvégeztük a föld elterítését, az alapásást és egyéb ásási munkálatokat, valamint szervizút kialakítását és a felesleges föld elszállítását. Az alapos és precíz munkavégzésünkkel elégedettek voltak, és bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatnak ránk.

XVIII. kerület Budapest Hópehely utca alapásás, rétegrend készítés

A Multi-AGT Kft. a XVIII. kerületben kiemelkedően végezte el a családi ház alapásását és a rétegrendszer kialakítását. A precízen tömörített rétegrendben zúzott kavics és murva alkalmazásával garantáltuk az alapok stabil és tartós megépítését.

XII. kerület Budapest Óra utca földmunkák

A XII. kerületben, az Óra utca 11-nél a Multi-AGT Kft. földmunkálatokat végzett, amelyek során kialakítottuk a terepszinteket az egész területen. Az épület mögé zúzalékot hordtunk és terítettünk, valamint helyet alakítottunk ki a támfalaknak. Az egész területen a felső 15 cm földet eltávolítottuk, majd kiváló minőségű rostált töltőföldet hoztunk és terítettünk, mindezt egy 2 méter magas támfalról dolgozva.

TV2 aszfaltozás térkő javítás

Feladatunk a TV2 telephelyén lévő kátyúk, térkövek javítása volt.

Vecsés Mol kút aszfaltozás és földmunka

Víztárolókat kellett lehelyezni Vecsés Mol kúthoz tartozó parkolóba és az ehhez kapcsolódó földmunkával és aszfaltozással lettünk megbízva.
A feladatot teljesítettük.

Liszt Ferenc repülőtér szóródó anyag szállítás

Feladatunk pár kocsi szóródó anyag elszállítása volt, közben a rendkívül szerteágazó biztonsági előírások betartására is fokozottan kellett figyelnünk.

Győr 83-as út optikai kábel árokásás 50 km-en

Győrben a 83-as útnál feladatunk közműárok ásás 50 km hosszan.

Budafok mélygarázs ásás és alapásás

Budafokon újépítésű lakásokhoz kapcsolódó mélygarázst illetve alapásást kellett kiviteleznünk. A projekt sikeresen zárult!

X. kerület Budapest földfeltöltés

A tulajdonos újonnan elkészült háza körül szeretett volna egy földfeltöltést és teraszok kialakítását. Mivel a ház nemrég készült el, ezért a térkövet lekellett védenünk és extra figyelmet fordítottunk a tiszta munkavégzésre.

II. kerület Budapest Barlang utca alapásás és földszállítás, szervizút készítés

Feladatunk egy 4 szintes épület alapásási munkálatai voltak, illetve a kitermelt föld elszállítása. Meredek utca, szűk bejáró és rossz időjárási körülmények fogadtak minket, ennek ellenére a feladat teljesítve.

Tázlár magasfeszültségű vezetékek árokásási munkálatai

Elindult az együttműködésünk a Sziget-com Zrt.-vel, melynek keretein belül Tázlár-Felsőtelepnél újonnan épülő napelempark magasfeszültségű vezeték árkokat kellett kiásni, 120 cm mélyen, 30 kilométeren keresztül.

XI. kerületi lakópark építéssel kapcsolatos komplex földmunka

A XI. kerületben épített lakópark komplex földmunkájával bíztak meg minket, ami érintette a lakópark alapásását, árokásási munkálatait, illetve kertrendezéshez tartozó feladatokat.

Kaposvár napelempark – 40.000 folyóméter árokásás

Kaposvári munkánk során 40.000 folyóméter ásásra kértek fel minket. A feladatot maradéktalanul teljesítettük a megrendelő elégedettségére. Napi 200-250 folyóméter/gép ásásával biztosítottuk a projekt átadási határidejét.

TV2 parkoló készítése, murvázás

A zuglói megváltozott parkolási rendszer a TV2 székháza előtti részt is érintette, fizetős lett a parkolás, ezért a TV2 megbízott minket egy belső parkoló készítésére. A parkolót természetesen tükörszedéssel kezdtük, a megfelelő rétegrend kialakítása után hengereltük, és a fizetős parkolás életbe lépésékor a TV2 alkalmazottjai már az új parkolót tudták használni.

Tinnye ikerházak építéséhez kapcsolódó földmunka

A feladatunk egy rendezetlen elhanyagolt “domb” átalakítása volt, útkészítéssel, továbbá a magaslaton majdan elhelyezkedő ikerházak építéséhez megfelelő terep kialakítása, alapásással, földszállítással.

Földmunka a Deák téren

Feladatunk tereprendezés volt a Deák téren, illetve az ezt megelőző munkálatok során ott maradt feleslegessé vált föld elvitele.

III. kerület – parkoló / konténer telep készítés, murvázás

A bozótos, erdős terület helyére a megrendelő konténereket szeretett volna rakatni, ennek megfelelően a feladatunk a bozótirtás, a zöldhulladék elszállítása, tükörszedés, majd konténerek számára murvás terület létrehozása volt. A feladatot teljesítettük.

Tündér utca – garázs helyének kialakítása, bontás, ásás

Feladatunk a garázs helyének kialakítása volt, meglévő tervek alapján. A feladat nehézségét a föld keménysége, illetve a szűk helyek adták. Ennek megfelelően nagyon figyelnünk kellett a méretek betartására, mert ha mi tévedünk, az több centi eltolódást jelenthetett volna a beépíthetőségben.

Érsekvadkert – tereprendezés, tükörszedés

A területre ikerházakat szeretett volna építtetni a tulajdonos, a mi feladatunk a területen lévő kisebb domb, illetve a talajegyenetlenségek kijavítása volt.

Tereprendezés Ürömön

Családi házakból álló lakópark tereprendezésével bíztak meg minket. A lakóparkban a lakóingatlanok közötti utak, kertek tereprendezése volt a cél, hogy elkezdődhessenek a kertészeti munkálatok.

A Pepco egyik új raktárához kapcsolódó járdaépítés, térkövezés, padkázás, murvázás

A Pepco raktárának átköltözésével az odavezető gyalogos utat kellett elkészíteni, ami biztosítja az emberek kényelmese bejárását a területre.

Medencealap kiásása Érden

Természetesen nem csak nagy feladatokkal foglalkozunk, komplex gépparkunkban található Yanmar Vio17-es 1,8 tonnás minikotrók tökéletesek medenceásási munkálatokhoz.

Vecsés töltőföld szállítás

Egy telephelyre 1800 köb föld szállítása, majd terítése volt a feladat, amit maradéktalanul teljesítettünk is.

Szentendre irodaház alap ásás

Feladatunk egy épülő irodához teljes alapjának kiásása volt, illetve az abból keletkezett 3000 köb föld elvitele.

Budafok 1000 m3 föld elhordás

Egy régóta kiváló együttműködéssel bíró partnerünk a segítségünket kérte egy olyan projektjében, aminek határidőbeli csúszása súlyos kötbért jelentett volna számára, így 1000 köb földet 3 nap alatt kellett elszállítanunk. A feladatot természetesen teljesítettük.

Budvill Kft. bontás, földmunka és aszfaltozás

A feladatunk egy trafóház teljeskörű bontása volt, ami erős vasalásokkal, és betonanyaggal rendelkezett. A bontás következtével a területen a megfelelő rétegrendek kialakítása után aszfaltoznunk kellett.

Dolgozzunk együtt,
vedd fel velünk a kapcsolatot!